IT Security Workshop

Přednášející


Ondřej Šrámek
Information Security Specialist

Ondřej Šrámek

Po absolvování FI MUNI nastoupil jako odborník na kybernetickou bezpečnost do Národního centra kybernetické bezpečnosti při NBÚ. Následně působil jako vedoucí skupiny, později vedoucí oddělení Analýzy síťového provozu NCKB. V září 2018 nastoupil jako Security Analyst do společnosti Oracle kde měl na starost vývoj nových detekcí se zaměřením na cloudové prostředí. Od dubna 2021 pracoval v PwC ČR jako Subject Matter Expert, zabýval se převážně Incident Response, forenzní analýzou a Threat Intelligence. Od listopadu 2023 pracuje jako Information Security Specialist pro Deutsche Börse Group.

Jaroslav Hromátka
Security Specialist, Bitdefender

Jaroslav Hromátka

Po ukončení studia začal pracovat ve středně velké firmě jako IT manažer a čím více se seznamoval se správou systémů a serverovými technologiemi, tím více ho zajímalo, jak všechny tyto komplexní procesy zabezpečit. Posledních 5 let pracuje pro firmu IS4 security, Country Partnera Bitdefender pro Českou republiku a Slovensko, jako bezpečnostní specialista, kde se věnuje konzultacím s koncovými zákazníky a partnery. Jeho cílem je posilovat bezpečnostní postoj organizací v České republice a na Slovensku. Poslední 3 roky se zabývá forenzní analýzou malware a testováním nově objevených zranitelností.

Miloš Soukup
IBM Security

Daniel Dvořák
Cybersecurity Product manager, T-Mobile

Jiří Briford
Research Director, IDC

Jiří Briford

Jiří Briford je Research Director odpovědný za program IDC Financial Insights Retail Banking Digital Strategies. Jeho výzkum se zaměřuje na ESG a udržitelnost v kontextu reportingu a controllingu, modernizaci starších technologií a infrastruktury, technologie a implementaci core banking řešení se specifickým zaměřením na digitálně nativní řešení, digitální modely prodeje a služeb, umělou inteligenci v řízení rizik a compliance. Jeho předchozí zkušenosti zahrnují navrhování nových strategií a provozních modelů a vedení transformačních iniciativ a řízení změn jako programový manažer pro univerzální banky v Evropě, Eurasii a východní Asii. Jiří získal titul MBA na IESE Business School a B.Sc. Economics na Lund University.

Vladimír Váňa
Channel Sales Manager, Kaspersky

Vladimír Váňa

Vladimír má dlouholeté zkušenosti na obchodních pozicích v mezinárodních IT společnostech a v poslední době zejména v kybernetické bezpečnosti. Ve společnosti Kaspersky působí více než 4 roky na pozici Channel Sales Manager pro země CEE a pobaltí. Jeho zodpovědností je rozvoj podnikání a prodej řešení pro zákazníky ze segmentu SMB souvisejících s komplexními řešeními kybernetické bezpečnosti a podpora partnerské sítě.

Boris Mittelmann
Senior Systems Engineer CEE, Veeam Software

Boris Mittelmann

Boris Mittelmann pracuje více než 20 let v IT. Zaměřuje se primárně na optimalizaci datových center, vysokou dostupnost, BC/DR, zálohování a ochranu dat.

Samuel Král
Advokát, Senior Associate, ROWAN LEGAL

Samuel Král

JUDr. Samuel Král se ve své praxi zaměřuje zejména na právní poradenství v oblasti práva IT, kybernetické bezpečnosti, duševního vlastnictví, franšízingu a obecné smluvní agendy mezi podnikateli. Jeho klienti jsou české a mezinárodní společnosti ze sektorů IT, on-line služeb, finančních služeb a výrobního průmyslu. Jeho služby zahrnují například tvorbu komplexní právní strategie pro začínající podniky, právní poradenství pro společnosti budující softwarově definované infrastruktury na platformách open source softwaru, tvorbu EULAS, všeobecných smluvních podmínek, licenčních smluv pro SaaS, DaaS, cloud computing, dodávky softwaru a franšízové projekty v mezinárodním měřítku. Samuel Král studoval i v Anglii a profesně před svým nástupem do ROWAN LEGAL působil 2 roky v mezinárodní advokátní kanceláři Baker McKenzie a předtím více jak 4 roky v advokátní kanceláři Havel & Partners. Samuel je častým řečníkem na lokálních i mezinárodních konferencích, je doktorandem na Ústavu práva autorského na Univerzitě Karlově v Praze, na katedře Občanského práva, kde vyučuje Občanské právo hmotné a podílí se na výuce předmětů v oblasti práva duševního vlastnictví a mediálního práva. Samuel je také autorem několika desítek odborných i populárně naučných článků převážně z oblasti práva duševního vlastnictví a kybernetické bezpečnosti.

Arno Stofberg
Senior Solutions Architect, LEGRAND s.r.o.

Tomáš Pluhařík
CEO, Cyweta

Partneři konference

Hlavní partneři
Partneři
Mediální partneři

Pořadatel

Exponet s.r.o.

Již od roku 2000 se věnujeme event managementu, za sebou máme stovky realizovaných akcí a pěknou řádku spokojených klientů. Stejně dlouho pořádáme odborné IT konference, které si kladou za cíl seznamovat účastníky s novinkami v oboru, případovými studiemi i nabídkou produktů společností.